image
 |  4 26 Жовтня 2022 | 09:54

У Луцьку біля скандальної забудови - безлад (ФОТО)

Під час обстеження закріпленої території щодо дотримання Правил благоустрою міста Луцька, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено незадовільний стан території навколо будівельного майданчика поблизу незавершеної реконструкції магазину продовольчих товарів, що на вул. Ветеранів, 18.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Рознесений по пішохідній доріжці пісок, що вже припав листям, будівельні залишки і нашвидкоруч накритий якимось непотрібом каналізаційний люк. Звісно, пересуватися пішохідною зоною не просто вкрай важко, а й небезпечно.

Власниками забудови було знехтувано Правилами благоустрою міста Луцька, за що інспектор департаменту муніципальної варти видав припис, з вимогою привести до ладу прилеглу до будівництва територію, створити комфортні та безпечні умови для пересування пішоходів.

В разі невиконання умов припису, відповідальних буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі ст.152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна забудова у Луцьку: забудовник змінив паспорт об'єкта (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити