image
 |  5 16 Серпня 2020 | 19:34

У Луцьку біля спортивної школи розвели безлад на дорозі (ФОТО)

Факт неналежного контролю за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги по вул. Писаревського, було виявлено інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Відповідальна особа завчасно не вжила заходів щодо миття коліс великогабаритного авто перед виїздом з території ДЮСШ "Колос", де проходить будівництво, в результаті чого неабияк було забруднено проїжджу частину дороги.

На виконроба ТзОВ «Волинь моноліт» було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП. Крім того, було зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Штраф за вказане правопорушення від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська громада пакує пластик у тюки (ФОТО)

Нагадаємо, що згідно п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька керівники, уповноважені посадові особи будівельних організацій зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з буд майданчиків/земельних ділянок твердим як покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити