image
 |  4 14 Листопада 2019 | 15:16

У Луцьку боржників позбавлятимуть субсидій та відключатимуть воду

«Луцькводоканал» попереджає своїх клієнтів про своєчасну оплату за воду, у випадку боргів чи несвоєчасної оплати – лишатимуть без водопостачання.

Про це йдеться у повідомлені «Evoda».

 «Враховуючи наближення новорічних свят, просимо звернути увагу на дотримання встановлених норм оплати і розрахуватися за послуги підприємства до 20 листопада та до 20 грудня. Відсутність своєчасних розрахунків у грудні може потягнути за собою не тільки втрату субсидій. Боржники ризикують залишитись без водопостачання та водовідведення саме в період новорічних свят», - йдеться у повідомленні «Луцькводоканалу».

Своєчасне надання послуг підприємства, а також відсутність будь-яких ускладнень з розрахунками захистять вас від зайвих проблем і витрат.

«Аби уникнути проблем із нарахуванням пені та можливим позбавленням субсидій, за послуги підприємства необхідно сплачувати до 20 числа кожного місяця. Відстрочка платежу навіть на кілька днів призводить до припинення нарахування субсидій, тому виключно своєчасність оплати комунальних послуг у підсумку дозволяє заощаджувати й отримувати грошове відшкодування субсидій», - повідомляють на підприємстві.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити