image
 |  2 10 Грудня 2020 | 20:52

У Луцьку будівельники забруднили територію (ФОТО)

Відповідальні особи ПП «Алкан Плюс» не вживають заходів щодо очистки коліс великогабаритного авто та не обладнують виїзду з будмайданчика твердим покриттям, що є порушенням вимог п.п.11.3.1 п.11.3 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням Луцької міської ради від 29.07.2009 № 44/2.

Про це інформують луцькі муніципали.

 Як результат бездіяльності - забруднення проїзної частини вулиці Привокзальна, 12 у місті Луцьку. Бруд залишений колесами на дорозі розноситься іншими автомобілями вздовж протяжності проспекту Президента Грушевського.

На відповідальну особу ПП «Алкан Плюс» було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення з вимогою терміново прибрати бруд з проїжджої частини дороги.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу на посадових осіб від 850 до 1700 гривень. Рішення про накладення адміністративного стягнення буде прийняте адміністративною комісією за місцем проживання правопорушника, куди відповідно до норм ст.218 КУпАП направлено адміністративні матеріали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на зупинці жіночка підторговувала спиртним (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити