image
 |  0 11 Березня 2019 | 17:59

У Луцьку будують казарми поліпшеного планування для контрактників ЗСУ (ФОТО)

В рамках реалізації проекту будівництва житла для військовослужбовців Збройних Сил України у Луцьку триває будова гуртожитків для контрактників бригади тактичної авіації повітряного командування «Захід».

Про це повідомили у Інформагентстві Міноборони.

Це чотири казарми поліпшеного планування на 120 місць кожна. Будівельні роботи та поставки усіх необхідних будматеріалів профінансовано за кошти Міністерства оборони України. Роботи розпочалися у вересні минулого року. Приміщення для проживання військовослужбовців служби за контрактом будуються на території двох військових містечок Луцького гарнізону.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку, через сильний вітер, дах будинку розбив скло машини (ФОТО, ВІДЕО)

Як зазначив заступник командира бригади тактичної авіації з тилу підполковник Віталій Умриш, роботи проводяться згідно графіку. Готовність об’єктів на даний момент складає більше 70 відсотків. Планується, що їх здача в експлуатацію та облаштування прилеглої території відбудеться в першій половині цього року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити