image
 |  2 23 Січня 2019 | 18:36

У Луцьку чоловік намагався збути партію боєприпасів

Співробітники кримінальної поліції вилучили у жителя Горохівського району дві гвинтівки, а у мешканця Львівської області набої. За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 22 січня, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 29-річного жителя Горохівського району оперативники вилучили дві пневматичні гвинтівки із ознаками переробки на вогнепальну зброю та два набої до них.

Цього ж дня, на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності у Луцьку співробітники управління карного розшуку області вилучили у 41-річного жителя сусідньої Львівської області 50 набоїв калібру 5,6 мм.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без тями погрузили у «швидку»: на Волині молодики отримали «передоз» (ВІДЕО, ФОТО)

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити