image
 |  2 29 Січня 2022 | 23:31

У Луцьку чоловік обстріляв магазин

У Луцьку на вулиці Винниченка, 47 чоловік обстріляв магазин «Десятка».

Про це інформує у Телеграмі 12 канал.

Чоловік стріляв із дрібнокаліберної зброї.

«Наробив дірок у вікнах і вітрині. Його затримали», – йдеться у повідомленні.

«Було отримано звернення на лінію «102», що на вулиці Винниченка відбувається стрільба. Правоохоронці оперативно прибули на місце події. Підозрілих осіб виявлено не було, але побачили, що пошкоджені вікна. Можливо, з пістолета. Небайдужий перехожий повідомив, що біля ломбарду перебуває особа з предметом, схожим на зброю. Підрозділом «Світязь» чоловіка затримали. У кишені джинсів був предмет, схожий на зброю. На місце викликали слідчо-оперативну групу», – розповів рядовий поліції Валерій Доброжицький.

Відомо, що затриманий – хлопець років 20 на вигляд. Ознак алкогольного сп’яніння у нього не помітили, втім, експертизу все одно проведуть.

Як зазначають, хлопець зробив щонайменше 10 пострілів із пневматичного пістолета. Навіщо – не пояснив. Під час затримання не пручався, хіба що вигукував: «Хай мене посадять!» У момент стрілянини магазин був зачинений. Власник сказав, що стрілка бачить вперше у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку учні змушені іти до школи по проїжджій частині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити