image
 |  5 29 Січня 2022 | 23:03

У Луцьку учні змушені іти до школи по проїжджій частині

Через відсутність тротуару учні Луцької загальноосвітньої школи №12, що знаходиться у районі Вишкова, ходять на навчання проїжджою частиною. Батьки дітей просять місцевих депутатів вжити заходів із облаштування на цій ділянці пішохідної доріжки.

Із таким запитом звернувся до колег і до Луцького міського голови Ігоря Поліщука депутат Володимир Пшибельський, - повідомили Волинські новини. 

З його слів, батьки учнів школи №12 просять облаштувати тротуар, який веде від вулиці Героїв УПА до навчального закладу, оскільки асфальтове чи будь-яке інше покриття цій ділянці дороги – повністю відсутнє.

«Через відсутність тротуару діти змушені йти до школи і повертатися з навчання додому проїжджою частиною. З початком кожного навчального року ця подорож перетворюється у жахливий квест із назвою «Дорога до школи ціною в життя» або «Небезпечні мандрівки за знаннями». Оскільки водії авто часто не дотримуються швидкісного режиму, це несе загрозу всім, хто пересувається цією ділянкою дороги», – каже депутат.

Читати ще: Суцільне болото. Лучани просять відремонтувати провулок, що веде до школи

Враховуючи непрості обставини, батьки учнів просять обранців громади та мера вжити заходів щодо облаштування пішохідної доріжки на відрізку шляху, що веде з вулиці Героїв УПА до школи.

«Це сприятиме покращенню рівня безпеки лучан та учнів школи №12», – додав доповідач.

Луцькі депутати такий запит одноголосно підтримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Луцької інфекційної лікарні придбають сучасне обладнання

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити