image
 |  4 29 Червня 2020 | 11:01

У Луцьку до Дня молоді відбулась творча вечірка «Літо на вулиці»

Творча вечірка "Літо на вулиці" відбулась у Луцьку з нагоди Дня молоді. Усіх учасників попередили про обов'язковий дрескод: індивідуальні засоби захисту.

Яна Романюк, організаторка заходу розповіла: під час заходу проводять мотиваційні бесіди, поетичні читання, а також молодіжні ігри. Місце, каже вона, обрали таке, щоб дотриматись вимог карантину, - креативний простір "Озерний вітер".

Закупили антисептики, захисні маски та рукавички, а також просили усіх учасників вечірки розміщуватися на подвір'ї, враховуючи соціальну дистанцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький театр святкує день народження. Дрес-код вечірки – маска (ФОТО, ВІДЕО)

Юлія Оксенюк прийшла на вечірку з чоловіком Тарасом. Сімейна пара розповіла, що в просторі "Озерний вітер" - вперше, дуже хотіли потрапити на святкування Дня молоді.

"Ми самі з Гіркої Полонки, тут ніколи не були, я працюю дизайнером інтер'єру, чоловік робить меблі. Насправді, зараз в місті немає куди подітись, крім закладів харчування чи виставкових центрів, хочеться і з однодумцями поспілкуватися. Тому ми приїхали познайомитися з новими людьми, тут для цього дуже хороша локація" - розповіла Суспільному Юлія Оксенюк.

Одна із гостей вечірки, поетеса Катерина Рубан, прийшла поділитися з молоддю своїми творами.

"Мої вірші, в основному, про якісь рефлексії щодо світу або переживання після війни, або про якісь емоції, які я записую словами і вони перетворюються на вірші, тобто такі рефлексії про життя", - каже поетеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського не виключають, що українські школи продовжать навчати дистанційно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити