image
 |  5 13 Квітня 2021 | 15:29

У Луцьку доходи ЖКП пропонують витрачати на ремонт будинків

Луцькі депутати рекомендують доходи ЖКП направляти на ремонт житлового фонду.

Одне із головних завдань у сфері ЖКГ - відновлення довіри мешканців до управляючих компаній. Під час дня депутата керівники комунальних підприємств та приватних закладів комунальної сфери розповіли про свою діяльність у Луцьку.

Керівники комунальних управлінських компаній (як ми звикли називати ЖЕКи),  поінформували про проблеми, з якими стикаються у своїй роботі та про фінансовий стан на кожному із підприємств. Про труднощі з ремонтом житлового фонду та борги, які існують в населення перед підприємствами. Вдалося отримати чіткі відповіді про надходження до бюджету, прибутки та боргування населення коштів за утримання будинків, а також скарги на бездіяльність виконавчої служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці перевозять контейнери з «Нового ринку» на «Центральний»

В ході зустрічі депутати напрацювали декілька пропозицій, розглянути можливість підтримки міських комунальних підприємств, а саме звільнення від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до бюджету Луцької міської територіальної громади. Пропонується ці фінанси направляти на підприємства для підтримки житлового фонду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити