image
 |  20 19 Лютого 2020 | 16:47

У Луцьку громадський транспорт адаптований для людей на візочках

Управління транспорту Луцької міської ради запевняють, що практично весь громадський транспорт міста адаптований для перевезення людей на візочках.

Про це «ВолиньUA» повідомив голова комісії комунального майна та приватизації Андрій Білан.

У відповіді, яка надійшла комісії від начальника управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимира Степанова йдеться про те, що лише на одному №6 маршруті відсутні автобуси адаптовані для людей на візочках. На всіх інших маршрутах міста наявні автобуси для перевезення такої категорії населення.

Також, як зазначає Степанов, при проведенні конкурсів на перевезення пасажирів у Луцьку обов’язковими умовами є наявність на об’єкті конкурсу автобуса переобладнаного для перевезення людей на візочках.

Читайте також: В Луцьку заговорили про необхідність створення «Соціального таксі»

Між іншим, щоденно по 13-ти маршрутах КП «Лецьке підприємство електротранспорту» здійснюєть перевезення 42 тролейбуси, з них 9 – з низькою посадкою.

Нагадаємо, що депутатська комісія з комунального майна та приватизації Луцької міської ради вивчає питання по запровадженню «Соціального таксі» у Луцьку. Попередньо депутати звернулись до керівника Управління транспорту та зв’язку Луцькради щодо адаптації міського громадського транспорту для людей на візочках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити