image
 |  324 12 Березня 2024 | 09:54

У Луцьку хочуть демонтувати 21 засіб зовнішньої реклами

За результатами інспекції вулиць міста Луцька інспекторами КП «Луцькреклама» було виявлено 21 одиницю засобів зовнішньої реклами, які необхідно демонтувати.

Про це йде мова у пояснювальній записці до проєкту рішення «Про демонтаж засобів зовнішньої реклами», - пише ВолиньUA.

Чимало реклами з порушенням розміщено на центральних вулицях міста: проспекту Волі, вулиці Лесі Українки, президента Грушевського, вулиці Богдана Хмельницького.

Серед основних рекламних носіїв, які змонтовані з порушенням законодавства: рекламні прапорці, щити на фасадах будинків, кронштейни, світлові бокси,

А на проспекті Волі, 42 розміщено кронштейн на опорі тролейбусної мережі розміром 1,0 м х 1,5 м. Власника вказаного засобу зовнішньої реклами не встановлено.

Вищевказані рекламні засоби на даний час розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспекторами КП «Луцькреклама» було складено та відправлено листи-вимоги про необхідність демонтажу вищевказаних конструкцій. Вимоги щодо демонтажу цих конструкцій було проігноровано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість води у Світязі наближається до максимальних позначок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити