image
 |  4 6 Грудня 2018 | 10:27

У Луцьку хочуть облікувати всі дерева

У Луцьку планується облік усіх дерев та присвоєння порядкового номера з метою захисту зелених насаджень.

Про це під час засідання виконкому повідомив виконувач обов'язки директора КП «Парки та сквери м. Луцька» Богдан Феденчук.

"Проект Програми розвитку та утримання парків та скверів, інших озеленених територій міста Луцька на 2019-2021 роки» створений для забезпечення належного утримання зелених насаджень, розвитку відповідно до сучасних вимог інфраструктури парків та скверів, забезпечення збалансованого розвитку природних територій, створення умов, для впровадження принципово нового порядку функціонування парків та скверів, інших озеленених територій міста та належного задоволення дозвільних потреб громадян з врахуванням різноманітності соціальних груп", - зазначив посадовець.

За словами Богдана Феденчука, всі дерева у Луцьку повинні бути обліковані і має бути якісний догляд за ними.

"За незаконну рубку дерев передбачена відповідальність. Зараз дерева обліковуються у парку 900-річчя міста Луцька. Потім плануємо робити це у всьому місті. Також буде надано номер кожному дереву", - додав Богдан Феденчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідання виконкому Луцької міськради розпочалося із запізненням

Однак, члени виконкому не підтримали проект рішення.

"Таке враження, що ви вперше побачили цю програму. Невпенено відповідаєте на питання. Не пояснюєте, що і як маєте робити. Тому не дивно, що члени виконкому не підтримують ваш проект рішення", - прокоментував голосування секретар міськради Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити