image
 |  0 17 Жовтня 2019 | 13:24

У Луцьку київська фірма встановлюватиме камери відеоспостереження

У Луцьку на 55-му мікрорайоні встановлюватиме камери відеоспостереження фірма «Інженіринг-Аналітика», яка переде цим продала Луцьким муніципалам відеореєстратори.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «Прозоро».

На участь в торгах заявляють дві київські фірми ТОВ «Основи Безпеки» та ТзОВ «Інженіринг-Аналітика», які є активно займаються впровадженням систем безпеки. в українських містах.

Як йдеться на сайті торгів, 16 жовтня 2019 року, оголошено результати тендеру на впровадження комплексної системи відеоспостереження 55-го мікрорайону у місті Луцьк.

Початкову найвищу ціну встановлює ТзОВ «Інженіринг-Аналітика» 1 151 535 грн. тоді, як ТОВ «Основи Безпеки» - 1 148 500 грн.

Проте своє прагнення до перемоги у тендері заявляє ТзОВ «Інженіринг-Аналітика» та встановлює найнижчу ціну - 1 140 000 гривень.

До слова, ця ж фірма, перед цим, продала департаменту муніципальної варти 3 відеореєстратори на суму 67 200 гривень.

Отож, будівництво волоконно-оптичних мереж з встановленням камер відеоспостереження в місті Луцьку (Комплексна система відеоспостереження 55-го мікрорайону у місті Луцьк) згідно з робочим проектом можливо виконуватиме київська фірма ТзОВ «Інженіринг-Аналітика».  Наразі дана пропозиція очікує рішення від замовника.

Строк виконання робіт чи надання послуг до 31 грудня 2019 року.

Читайте також: У Департаменті ЖКГ Луцька уникають розмов про неякісну дорожню розмітку

Нагадаємо, що Департамент муніципальної варти розпочинає впроваджувати проект «Безпечне місто».

Перші камери відеоспостереження незабаром з’являться вже у наймолодшому мікрорайоні міста Луцька. 55-й мікрорайон - наймолодший у Луцьку. Саме тут нещодавно відкрили нову школу та разом з тим побудували низку багатоповерхівок, у яких здебільшого проживає молодь. Та от безпекою вулиць мешканці невдоволені, кажуть, що бояться випускати дітей на вулицю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити