image
 |  7 18 Березня 2020 | 17:52

Луцький «Кромберг» каже не всю правду про безпеку працівників в умовах карантину?

На заводі «Кромберг енд Шуберт», як належить, не використовують маски та не контролюють самопочуття своїх працівників.

Про це ВолиньUA поінформували працівники заводу.

Вчора в одному з місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що велике підприємство з іноземним капіталом «Кромберг енд Шуберт», розташоване на околяцях Луцька, внесло корективи у роботу через запровадження в Україні карантину.

Про те, яких заходів вживають тут задля запобігання розповсюдженню коронавірусу, на цьому підприємстві розповіли виданню ВолиньPost.  

Зокрема, у пресслужбі «Кромберг енд Шуберт Україна Луцьк» повідомили, що, як і на заводах їхніх клієнтів у Німеччині, Польщі та Нідерландах, робота підприємства триває, проте з дотриманням усіх рекомендацій уряду. Зокрема:

– На підприємстві вживають посилених заходів санітарної безпеки, використовують маски та дезінфектори;

– Компанія обмежила контакти із зовнішніми постачальниками;

– Усі відрядження працівників підприємства – скасовані;

– Скасували прийом зовнішніх колег, партнерів та гостей;

– Ведуть постійний контроль за здоров’ям та самопочуттям персоналу, усі робочі поверхні обробляють антисептиками.

Читайте також: На в'їздах до Луцька та області можуть поставити контрольно-пропускні пункти

Варто зазначити, що працівники, прочитавши такий коментар пресслужби заводу, були напрочуд здивовані нововведеннями, адже, з їхніх слів, масок під час робочого часу ніхто не використовує, про обробку антисептиками робочих місць теж не йдеться. 

Разом із тим, працівники кажуть, що дезінфектори тут таки є, але тільки у вбиральнях, де вони й були постійно.

А щодо контролю за станом здоров'я працівників, то температуру тут, з їхніх слів, вимірювали лише один раз на цьому тижні. Тому суворого контролю  як такого, про який запевняють у пресслужбі підприємства, як вважають працівники заводу, тут поки що немає.

Наразі працівники "Кромбергу" працюють, як і зазвичай. При наявності такої великої кількості людей навряд чи хто може передбачити, чим це може обернутись у ситуації, яка склалась у всьому світі.

Зазначимо, що на офіційному сайті підприємства та на facebook-сторінці немає жодної інформації (оголошень) щодо заходів задля запобігання розповсюдженню коронавірусу на "Кромберзі".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити