image
 |  0 23 Червня 2022 | 11:58

У Луцьку мавпа вкрала у жінки золоту прикрасу

У Луцькому зоопарку з вуха відвідувачки зловмисниця зірвала золоту сережку. Але інцидент обійшовся без втручання правоохоронців. 

Про це повідомляють на сторінці Луцького звіринцю.

Щоправда, коштовну прикрасу жінці потім повернули. І постраждала претензій до злодійки не має, оскільки сама спровокувала цей інцидент. А дирекція зоопарку вкотре просить вас, шановні відвідувачі, усвідомлювати специфіку підприємства, на території якого ви перебуваєте, прийшовши до нас на гостину.

А тепер – подробиці. Макака-лапундер на кличку Квітка дуже полюбляє прикраси і має гарну швидкість реакції. На її особистому рахунку – вже не одне «пограбування». Наші відвідувачі залишалися без браслетів, окуляр, сережок, ключів, телефонів та багатьох інших дрібних речей. І траплялися ці оказії через те, що вони порушували безпечну відстань до вольєрів, із якої варто спостерігати за нашими підопічними. А лапи приматів так «прикріплені» до тулуба, що пролазять у навіть незначні шпарини аж до передпліччя. Тож секунда справи – і ваше стає Квітчиним.

Поцуплене у відвідувачів не дуже легко повернути. Бо мавпочка просто так свій «приз» не віддає. Кожну річ у неї потрібно виміняти на щось, що у той момент їй видасться привабливим. Тож годувальниці йдуть у вольєр або з іграшками, або зі смаколиками та домовляються із макакою. Вони, до слова, навіть під час роботи знімають усі власні сережки-ланцюжки чи будь-які інші дрібні прикраси. Бо теж переконувалися на початках у блискавичних рухах Квітки.

І ще одне уточнення на тему прикрас. Знаходимо вироби зі срібла. Якщо щось згубили, уточнюйте на касі. Ми все це з радістю повернемо власникам, якщо вони зможуть довести, що то дійсно їхня річ. Окрім того, маємо і дитячу сумку рожевого кольору, у якій зазвичай носять змінне взуття. Не соромтеся уточнити, якщо думаєте, що забули чи згубили своє у зоопарку. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити