image
 |  11 20 Листопада 2022 | 18:21

У Луцьку містяни вигулюють собак в недозволених місцях

Останнім часом на гарячу лінію «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надходять скарги про вигулювання тварин в невідведених для цього місцях: в парках відпочинку, прибудинковій території, Меморіалі Вічної Слави і тд. 

Про це повідомили у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Крім того, часто вигул собак відбувається без використання повідка, що тим самим наражає на небезпеку не тільки перехожих, але й саму тварину, яка може раптово вибігти на проїжджу частину, спричинивши ДТП та ризикуючи бути травмованою.

Також звертаємо увагу на те, що великі собаки чи собаки з підвищеною агресивністю та потенційно небезпечні повинні вигулюватися в наморднику, про що частенько забувають їх власники.

Шановні мешканці та гості нашого міста, наголошуємо, що згідно Правил утримання тварин у місті Луцьку, забороняється вигулювати собак у невідведених для цього місцях. В противному випадку Ви можете отримати адміністративний протокол згідно ч.1 ст. 154 КУпАП, а в подальшому і штраф у розмірі від 170 до 340 грн.

Якщо Ви стали свідками подібних порушень, просимо телефонувати на гарячу лінію ГШР:

   ☎️ 067 0000 679

   ☎️ 066 102 1 102

Або надсилайте інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся переляком: засудили чоловіка, який робив фото під спідницею жінки у метро

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити