image
 |  0 26 Лютого 2019 | 11:28

У Луцьку можуть провести місячник контролю при перетині пішохідних переходів

Через масове порушення водіями правил перетину пішохідних переходів у Луцьку хочуть провести місячник контролю за дотриманням правил дорожнього руху.

Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

Виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт на початку наради зробив зауваження чиновникам, які запізнилися на оперативну нараду.

«Ви заходьте за кілька хвилин до наради і вчасно відмічайтеся. По всіх. хто не відмічений, провести службове розслідування і притягнути до відповідальності», - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добро існує: за кілька днів зібрали кошти на лікування Героя

Також Григорій Пустовіт поскаржився на водіїв, які не зупиняються на пішохідних переходах.

«Прикро, що немає патрульної поліції. Треба буде провести з дітьми зайняття як переходити дорогу. У нас біля міської ради з трьох машин дві не пропускають пішоходів. Певно дуже багато тих, хто купив права, а їздити не навчився. Дуже прикро, що патрульна поліція неефективно виконує свою роботу. Треба провести місячник контролю за дотриманням правил дорожнього руху при перетині пішохідних переходів».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити