image
 |  13 13 Липня 2020 | 22:47

У Луцьку на березі Стиру облаштують відпочинково-інформаційну зону

У Луцьку на березі Стиру в районі Центрального парку за грантові кошти планується облаштувати відпочинково-інформаційну зону.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповіла начальниця управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міськради Вікторія Гомонець.

«Проєкт «Промоція та захист природної спадщини міських річок та прибережних територій Жешува та Луцька» буде реалізований у 2021 році. Зараз він проходить стадію коректування, тому остаточною інформацією ми ще не володіємо. Загалом у його рамках Луцьк отримає близько 29 тис. євро грантових коштів. До кінця 2020 року очікується проведення переговорних процедур та укладення грантового договору, партнерської угоди, реєстрація проєкту», - зазначила чиновниця.

Вікторія Гомонець додала, що у рамках проєкту буде облаштований так званий інформаційний причал на березі річки Стир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На луцькому ринку продовжили демонтаж контейнерів (ВІДЕО)

«Причал буде розташований в районі Центрального парку. Ми ще не знаємо концепції, але це має бути щось цікаве для відвідувачів. Також там розмістимо інформацію про річку, її природні багатства. Тобто відпочинкова зона поєднуватиметься з інформаційною. Крім того, у місті проведуть ознакування та маркування природньої спадщини».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити