image
 |  2 14 Травня 2021 | 09:36

У Луцьку на Кривому Валу почали штpафувати водіїв

Інспектори департаменту муніципальної варти розпочали здійснювати контроль за оплатою водіями транспортних засобів послуг з користування майданчиком для платного паркування на вул. Кривий Вал. Водіїв, які припаркували свої автомобілі на вказаному майданчику та не оплатили вартість послуг з користування майданчиком, було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.152-1 КУпАП, яка передбачає штраф 160 гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Нагадуємо, що з 13 травня 2021 року на вул. Кривий Вал у місті Луцьку розпочав роботу паркувальний майданчик КП «АвтоПаркСервіс». Режим роботи паркувального майданчика з 7.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів. Вартість однієї години паркування складає 8 гривень. Для ефективного використання паркувального простору в центральній частині міста, звертаємо увагу водіїв на необхідності залишати свої автомобілі відповідно до нанесеної дорожньої розмітки.

Шановні водії! Просимо вас сумлінно дотримуватись норм чинного законодавства!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред ночі затримали водія квадроцикла (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити