image
 |  4 17 Листопада 2021 | 20:53

У Луцьку на квартиру очікують понад 2 тисячі людей

У Луцьку оновили чергу на отримання державного житла. Усього на квартирній черзі перебувають понад 2200 людей.

Про це йшлося 17 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкт рішення про квартирний облік громадян, - повідомляють Волинські новини. 

Як інформував керівник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, нині на квартирній черзі – понад 2200 осіб.

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла та включити в пільговий список Кроліка Олександра Сергійовича та Оляніцького Руслана Петровича.

На квартирний облік для отримання соціального житла було взято Шеплякова Антона Володимировича, а Демчук Марію Леонтіївну було поновлено на квартирному обліку для отримання державного житла.

Натомість у зв’язку з придбанням житла з квартирного обліку знято Якимовича Тараса Сергійовича та Цицана Дмитра Вікторовича. Останнього також виключили зі списку учасників Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку зросла вартість послуг з вивезення побутових відходів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити