image
 |  0 22 Червня 2022 | 14:48

У Луцьку на мосту трапилася аварія за участі 4 авто

Зранку 21 червня на проспекті Перемоги у Луцьку зіткнулися чотири автівки. Усі – з пошкодженнями, але постраждалих, на щастя, немає. 

Тарас якраз був за кермом першої – «Тойоти Короли». Їхав на роботу, аж раптом…

«В мене в’їхали почергово – все, що можу сказати», – пояснює.

Керманич зазначає: не зупинявся і не гальмував – аварія трапилася безпосередньо під час руху. Олександр – водій автівки «Рено Каджар», що в цьому ряду була третьою.

«Їхав по мості. Був мокрий асфальт, тримав дистанцію. Побачив, що переді мною машина раптово загальмувала. Я почав гальмувати, мене занесло, вдарився в третю машину. В другу, точніше», – пояснює учасник аварії Олександр.

Звинувачувати один одного й шукати причини аварії водії не беруться. Усі обставини з’ясовували патрульні поліцейські. Олександр, який в’їхав у Toyota Verso, що була попереду, кажуть, не врахував дорожню обстановку. Саме це і спричинило ДТП за участі чотирьох автівок, зазначають правоохоронці.

«Автомобіль Toyota Verso посунуло вперед, і відбулося зіткнення з транспортним засобом Toyota Corolla, який рухався попереду. У той час водій Volkswagen Passat не стежив за дорожньою обстановкою, не зреагував на її зміну, не дотримався також безпечної дистанції та здійснив зіткнення з транспортним засобом Renault Kadjar», – повідомила речниця патрульної поліції у Волинській області Валентина Мельник.

На щастя, постраждалих у ДТП немає. Ушкодження отримали лише автівки. В останньої їх найбільше – розтрощений бампер. Такі ж вм’ятини у другої та третьої. Перша машина вціліла.

«У результаті на водія Renault Kadjar та водія Volkswagen Passat склали адміністративні матеріали», – додала Валентина Мельник.

А отже, вони змушені оплатити штраф.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити