image
 |  5 5 Лютого 2020 | 20:20

У Луцьку на очах у поліції «автохам» ледве не збив пішохода (ВІДЕО)

Вчора, близько 20-ї години вечора, екіпаж патрульної поліції, рухаючись на проспекті Василя Мойсея у Луцьку, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, на який у цей час виходив чоловік.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись по сусідній смузі руху, не зменшив швидкість та створив перешкоду у русі пішоходу, який вже вийшов на перехід.

За порушення правил дорожнього руху 22-річний водій поніс адміністративну відповідальність за ч.1 ст.122 (ненадання переваги у русі на нерегульованих пішохідних переходах).

Читайте також: У Луцьку вантажівка вилила бетон на дорого (ВІДЕО)

Патрульна поліція Волинської області наголошує — якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити