image
 |  70 23 Жовтня 2024 | 15:33

На ремонт тролейбусних мереж у Луцьку витратили понад 1 млн грн

До кінця 2024 р. комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту» запланувало ремонти на тролейбусних мережах на просп. Відродження, Волі та вул. Парковій.

У 2024 р. ЛПЕ відремонтувало 15 пошкоджень кабельних ліній. На ремонт використали запчастин на суму в понад 72 тис. грн, відповіли на запит misto.media.

На заміну запчастин контактної мережі тролейбусів витратили майже 228 тис. грн.

Відповідні роботи проводили на:

  • кільці просп. Президента Грушевського, Василя Мойсея та вул. Стрілецької;
  • повороті з вул. Карпенка-Карого на просп. Соборності;
  • вул. Рівненській перед поворотом на просп. Відродження;
  • вул. Словацького.

Крім того, підприємство перенесло контактну мережу від зупинки «Медінститут» на вул. Ковельській до «Старий ринок» на вул. Глушець. Ладнали мережу й біля зупинок «ВНУ» на просп. Волі, «Промінь» на просп. Василя Мойсея, «Караван» на вул. Карпенка-Карого, «АС-1» на вул. Конякіна, «Ліцей № 26» на просп. Соборності.

На час ремонтних робіт за потреби змінювали рух тролейбусів.

На програму розвитку міського електротранспорту з бюджету міська влада на цей рік виділила 1, 150 млн грн, з яких використали 1,123 млн грн на ті ж запчастини, кабелі, лічильники, трансформатори струму та інше приладдя.

До кінця року у підприємстві запланували заміну стрілки на просп. Відродження, вул. Парковій та заміну проводу на просп. Волі біля ЦУМу.

Читайте також: На Волині ліквідували діяльність злочинної групи, яка допомагала в ухиленні від мобілізації (ФОТО,ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити