image
 |  0 4 Грудня 2018 | 19:18

У Луцьку на ринку виявили 30 кілограмів незаконної риби

Волинський рибоохоронний патруль здійснив рейди на ринках м. Луцька. В результаті, викрили два порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного світу, - повідомили у Держрибагентстві. 

Про це пише Волинь Post

Так, на ярмарку виробників сільськогосподарської продукції, що розташований в м. Луцьк на вул. Єршова, 11 інспектори виявили незаконний продаж водних біоресурсів.  

У порушників вилучили 30 кг риби. 

На громадян склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Санкція статті за порушення передбачає накладення штрафу від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.  

Матеріали справ направили до Луцького міськрайонного суду.

"Волинський рибоохоронний патруль закликає населення вимагати у продавців документи, які підтверджують законність походження водних біоресурсів та сертифікат якості. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номерами телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40 або на всеукраїнську цілодобову безкоштовну «гарячу лінію»: 0 (800) 50-52-50", - йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдала рибалка: у волинянина підтвердили діагноз небезпечного захворювання 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити