image
 |  2 22 Січня 2019 | 08:44

У Луцьку не поділили дорогу тролейбус та автівка

Дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль AudiA6 зачепив тролейбус трапилась сьогодні, 21 січня, на Київському майдані у Луцьку.

Повідомляє ВолиньPost

Так, зі слів очевидців, тролейбус №5 рухався у напрямку Київського майдану у той час, коли водій AudiA6 зробив спробу його випередити. Однак, ймовірно, аби уникнути зіткнення із зустрічним транспортним засобом, в’їхав у тролейбус. 

«Їду додому, дружина на восьмому місяці вагітності. Настрій гарний, бо сьогодні зробили УЗД. Завтра планували поїхати до Рівного, аби продати автомобіль – чистенький, після мийки. В крайній правій смузі їде тролейбус, я їду в крайній лівій. Попереду – червоний сигнал світлофору. Без попереджувального сигналу та без повороту тролейбус починає робити маневр вліво. Я починаю сигналити, тролейбус – «нуль емоцій». Намагаюсь втекти на зустрічну смугу. Але цього мені зробити не вдалося, оскільки на зустріч їхали автомобілі. Ось так ми й зупинилися. Не сварилися, тихо та мирно усе вирішили. Але приїхали із Луцького підприємства електротранспорту і хочуть з мене витрясти душу», - не без почуття гумору розповідає водій AudiA6. 

На щастя, постраждалих під час ДТП немає. Обидва транспортні засоби відбулися мінімальними механічними ушкодженнями. На місці аварії працює поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивчий маневр: у Луцьку «автохам» ледве не накоїв лиха (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити