image
 |  13 24 Травня 2020 | 23:09

Маємо добитися відставки голови ОДА Юрія Погуляйка, – депутат Волиньради

Депутат Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик піддав жорсткій критиці прагнення Зеленського за будь-яку ціну продавати українську землю. Не залишив поза увагою й ті політичні сили, чиї парламентські фракції підіграли Зеленському і фактично й дозволили йому продавати наш стратегічний ресурс.

Про це він заявив під час акції «Стоп реванш» у Луцьку 24 травня.

«Виконуючи волю Волинської громади, ми винесли на розгляд сесії питання щодо недопущення продажу української землі. І таки добилися прийняття такого рішення, виступили на захист української землі... І тому ганьба тим парламентським фракціям, які пішли проти волі громад та підіграли Зеленському в його бажанні продавати наш стратегічний ресурс. Усі ми добре пам'ятаємо, які фракції за це голосували. Їм нема більше віри, як би красиво вони не виправдовувались. І прості люди ще дадуть їм оцінку», – заявив Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракції Порошенка та Вакарчука допомогли Зеленському «пропихнути» розпродаж української землі

Окрім того, Олександр Пирожик жорстко розкритикував кадрову політику Зеленського. Особливо – призначення ЗЕ-командою у Волинську ОДА Юрія Погуляйка та цілого «десанту» чиновників з Донбасу.

Зеленський віддав Волинь на відкуп донецько-луганським. Які несуть на Волинь чужий нам світогляд, нав'язують російську мову ділового спілкування та «русскій мір». «Свобода» вже застерігала голову Волинської ОДА не нав'язувати волинянам донецько-луганських методів роботи. Але, схоже, що недовіра до волинян, до всього волинського стала визначальним критерієм кадрових підходів цієї команди», – додав свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пройшла протестна акція Руху опору капітуляції (ФОТО)

«Ми бачимо, як ця заїжджа команда, замість того, щоб викорінювати корупційні схеми, намагається їх осідлати, та ще й запровадити якісь нові, відкрито кажучи про відкати, тендери, необхідність «унічтожати» неугодних... Ми цього не будемо терпіти. Свавілля чиновників Погуляйка перейшло будь-які розумні межі, тож ми не бачимо іншого виходу, як поставити це питання на сесії та домагатися відставки таких чиновників.

Зараз особливо чітко стало видно, що цю виконавчу владу цікавлять тільки інтереси офісу Зеленського. Тоді як нас, депутатів обласної ради, цікавлять насамперед інтереси волинських громад. У нас різні бачення розв'язання ключових проблем Волинського регіону. Ми послідовно захищатимемо своє, волинське. І не дамо таким керівникам творити безчинства, нагинати волинян та витворяти все, що їм заманеться», – зазначив Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський внутрішньо уже капітулював перед Росією, – депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити