image
 |  9 24 Вересня 2020 | 14:35

У Луцьку облаштують ще один базар

Ще один сільськогосподарський ярмарок буде на вулиці Володимирській в Луцьку. Відзначимо, що на міських ярмарках сільськогосподарської продукції дозволили торгувати лише Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області.

Відповідний проєкт рішення члени виконкому Луцької міської ради розглянули під час засідання 24 вересня, повідомляє ІА Волинські новини.

Проєктом рішення передбачено, що дозвіл на продаж власної сільськогосподарської продукції буде наданий лише членам Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області.

Члени виконкому дозволили асоціації на період карантину продовжувати продаж сільськогосподарської продукції власного виробництва на території між будинками № 18 та № 20 на проспекті Соборності – щовівторка та щоп’ятниці, а також на вулиці Глушець (поблизу скверу навпроти гімназії № 4) – щочетверга та щосуботи.

Продаватимуть сільськогосподарську продукцію власного виробництва на новому місці, а саме на вулиці Володимирській (поблизу житлового будинку 103) – щодня (крім понеділка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулиці втрачених можливостей: лучанка з інвалідністю розповіла про «доступний» Луцьк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити