image
 |  0 16 Листопада 2020 | 13:12

У Луцьку патрульні приїхали на виклик, заявниця не змогла пояснити суть свого звернення

Учора, патрулюючи в Луцьку, на службовий планшет надійшло повідомлення, що в приміщенні на вулиці Електроапаратна знаходяться невідомі особи.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, поспілкувалися із 25-річною заявницею, яка поводилася неприродньо та не змогла пояснити суть свого звернення.

В кімнаті, де проживає особа, інспектори помітили порошкову речовину білого кольору та три пакети речовини рослинного походження зеленого кольору схожу на наркотики.

Цього ж дня, патрулюючи на вулиці Станіславського, інспектори помітили чоловіка, в якого під час поверхневої перевірки, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", виявили два згортки з подробленою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб марихуану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохам» поїхав на заборонений сигнал на залізничному переїзді (ВІДЕО)

Під час проведення перевірки, 35-річна особа чинила злісну непокору працівникам поліції та намагалася викинути вищевказану речовину. Патрульні затримали чоловіка.

У двох випадках, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити