image
 |  0 2 Вересня 2019 | 16:13

У Луцьку перепоховають бійця російсько-української війни

На кладовищі у селі Гаразджа перепоховають останки військовослужбовця Олександра Білоуса.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Рішення про дозвіл на перепоховання останків загиблого військовослужбовця із міста Луцька на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа прийняли сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

До міської ради відповідне звернення надійшло від Володимира Михальчука, який діє за довіреністю та є представником дружини загиблого Оксани Білоус.

Як йдеться у проекті рішення, військовослужбовець Білоус Олександр Севастянович загинув 05 вересня 2014 року в одному бою із лучанами-військовослужбовцями 24-го батальйону територіальної оборони “Айдар”. Був похований на Луганщині.

З нагоди вшанування пам’яті загиблих у бою 05 вересня 2019 року айдарівців, за погодженням громадських організацій учасників АТО/ООС та членів родин загиблих, перепоховання останків солдата Білоуса Олександра Севастяновича відбудеться на Алеї почесних поховань міського кладовища в селі Гаразджа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити