image
 |  16 20 Січня 2021 | 23:13

У Луцьку піде з молотка приміщення «тимчасового» храму УПЦ (ФОТО)

У Луцьку продають приміщення в якому знаходився тимчасовий храм УПЦ. Приміщення належало екс-депутату Луцької міської ради Дмитру Москвичу.

Про це стало відомо із сайту аукціоні «Сетам».

У Луцьку готують до продажу приміщення в якому ще минулого року знаходився тимчасовий храм УПЦ (Московського патріархату). Нежитлове приміщення знаходиться на першому поверсі, за адресою вул. Шота Руставелі, 9. 

Приміщення вбудовано-прибудоване до дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Знаходиться на першому поверсі. Має окремий вхід. Приміщення потребує проведення капітального ремонту.

Дата проведення аукціону: 19 Лютого о 09:00 годині. Початкова вартість 560 575 грн. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку презентували концепцію зовнішнього вигляду тимчасових споруд

До слова, у жовтні минулого року в даному приміщенні діяв тимчасовий храм на честь преподобного Серафима Саровського УПЦ.

З достовірних джерел відомо, що приміщення належало екс-депутату Луцької міської ради Дмитру Москвичу, якого свого свого часу перебував під вартою через обвинувачення в отриманні хабара в особливо великих розмірах.

  Було раніше....

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити