image
 |  0 10 Грудня 2019 | 12:36

У Луцьку пікетуватимуть поліцію через резонансне вбивство волонтера

У Луцьку пікетуватимуть Головне Управління Національної Поліції у Волинській області через резонансне вбивство волонтера Артема Мирошниченка на грунті мовної та національної ворожнечі.

Про це організатори Луцька міська організація ВО «Свобода» інформують у соціальній мережі Фейсбук.

Загальноукраїнська акція «Убитий за мову» відбудеться завтра, у середу, 11 грудня, о 19 годині біля Головного Управління Національної Поліції України у Волинській області.

З вимогою кваліфікувати вбивство Артема Мирошниченка, як вбивство на грунті мовної та національної ворожнечі та закриття контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії фронту московсько-української війни (оскільки один з вбивць зареєстрований на окупованій території).

Нагадаємо, що Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження щодо побиття у Бахмуті волонтера Артема Мирошниченко у зв’язку з його смертю.

Читайте також: Громадськість Донбасу висунула вимоги до влади через вбивство Артема Мірошниченка

«Поліцейські затримали підозрюваного протягом доби після нападу. Ним виявився місцевий житель, 2003 року народження. Наразі вирішується питання щодо притягнення до відповідальності іншого неповнолітнього, 2002 року народження, який у момент скоєння злочину перебував поруч», - розповіли правоохоронці. Як повідомлялося, волонтер із Бахмута Артем Мірошниченко, на якого напали 29 листопада, помер у лікарні після тижня в комі.

Як повідомлялося, волонтер із Бахмута Артем Мірошниченко, на якого напали 29 листопада, помер у лікарні після тижня в комі.

Читайте також: «Не врятують цих покидьків ані гроші, ані зв’язки»: Тягнибок попередив правоохоронців, суддів і президента за вбитого через мову волонтера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити