image
 |  0 17 Вересня 2020 | 17:49

У Луцьку після ремонту неякісно «залатали» асфальт (ФОТО)

Безвідповідальне відношення до відновлення благоустрою після проведення земляних робіт відповідно до виданих аварійних ордерів було виявлено інспекторами департаменту муніципальної варти під час їх перевірки.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Інспекторами було встановлено, що балансоутримувачі інженерних мереж КП «Луцькводоканал» та ПрАТ «Волиньобленерго» не здійснили належне відновлення благоустрою, та залишили після себе неякісно заасфальтовану ділянку на проїджій частині дороги за адресою: вул. Єршова- вул. Карбишева , невідновлену зелену зону за адресою: просп. Соборності, 21А та залишки старого асфальту, груди землі на зелених насадженнях за адресами: вул. Єршова (ТЦ «Глобус») та просп. Відродження, 28А-28.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 39-річної волинянки виявили небезпечний вірус

Відповідальним особам було видано приписи згідно п.п. 10.4.5 Правил благоустрою міста Луцька на усунення вищевказаних порушень та забезпечення якісного відновлення благоустрою у встановлений термін.

У разі невиконання умов приписів на даних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити