image
 |  5 19 Липня 2019 | 20:11

У Луцьку після ремонту тротуарів - звалище старого асфальту

Звалище із шматків старого асфальту під містом по вул. Ковельська було виявлено інспектором відділу "Група швидкого реагування" в ході реагування на звернення, котре надійшло до департаменту муніципальної варти.

Про це муніципали написали на своїй сторінці на ФБ.

Виїхавши за адресою, вказаною у зверненні, інспектором було встановлено, що засмічення прибережної зони р. Стир залишками старого асфальту було здійснено виконробом ТЗО ПБС після проведення ремонтних робіт тротуарів на мості по вул. Ковельська.

Свої дії порушник пояснив тим, що таким чином він укріплює конуси мосту так, як там в майбутньому все рівно буде проводитися рекультивація!!!

За дане правопорушення на останнього було складено адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП та п.п.2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті за місцем проживання порушника, яка, власне, і визначить міру покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі реконструють водогін за 20 мільйонів гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити