image
 |  218 31 Липня 2024 | 16:16

У Луцьку погодилися створити Інститут розвитку міста

Депутати Луцької міськради погодилися з доцільністю створення Інституту розвитку міста.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У проєкті рішення визнається доцільним створення комунальної установи Інституту міста. Уповноваженим органом комунальної установи Інституту міста визначається виконком міської ради.

Проєкт рішення також доручає юридичному департаменту, департаменту економічної політики та авторам проєкту рішення розробити та підготувати Статут комунальної установи Інституту міста для подальшого затвердження Луцькою міською радою.

Очікується, що Інститутом міста буде проводитись обстеження та дослідження потенційних об'єктів інвестиційної привабливості, забезпечення інформаційного обслуговування учасників інвестиційних проєктів і програм на договірній основі. Підготовка проєктів законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань, віднесених до його діяльності, висновків та пропозицій щодо доцільності залучення кредитів та інвестицій, у тому числі іноземних. Здійснюватиметься пошук потенційних грантодавців, інвесторів та кредиторів для часткового або повного фінансування проєктів Інституту міста та Луцької міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку надали дозвіл для будівництва нового храму

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити