image
 |  2 15 Травня 2022 | 18:48

У Луцьку покарали скандального горе-паркувальника

Рішенням Восьмого апеляційного адміністративного суду вчергове підтверджено правильність рішення першої інстанції та чинності Постанови інспекторів департаменту муніципальної варти, яку винесено за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих в режимі фотозйомки (відеозапису), а саме за зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинка заборонена».

Про це повідомили у пресслужбі Департаменту муніципальної варти. 

На фото авто, правопорушника, яке було припарковане за адресою: м. Луцьк, вул. Кривий Вал, 17, що є порушенням п.3.34 додатку 1 розділу 33 ПДР України та ч. 1 ст. 122 КУпАП, за що передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 340 (триста сорок) гривень.

З 5 листопада 2021 року тривали баталії з Олександром Г., - залучення адвоката, перенесення розгляду справи, лайки представника, судові баталії в двох інстанціях.

Кермувальник звернувся до суду і всілякими методами пробував довести, що це не є порушенням проте Феміда чітко постановила- ПОРУШИВ, ВИННИЙ.

Ми вкотре нагадуємо жителям та гостям міста Луцька, що інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради щоденно проводяться робота з метою виявлення порушень зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорожники ліквідовують дефекти на вибоїни на дорогах Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити