image
 |  207 2 Липня 2024 | 21:16

У Луцьку поліцейські затримали "закладчика" : у чоловіка вже був умовний термін

У Луцьку поліцейські затримали наркозакладчика, який декілька місяців тому був засуджений до умовного терміну за збут наркотиків.

Про це ВолиньЮА повідомили у поліції. 

Задокументували протиправну діяльність 25-річного лучанина співробітники УБН ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління, співробітниками відділу кримінального аналізу та іншими оперативними службами за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Зловмисника затримали у одному із районів Луцька. При собі він мав зіппакет із кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP, мобільний телефон, банківські карти.

До слова, у липні 2023 правоохоронці вже затримували цього ж чоловіка на збуті наркотиків. Тоді він спільно з товаришем реалізовували заборонені речовини «з рук в руки» на території Волинської області. У січні цього року суд виніс вирок зловмиснику й засудив його до умовного покарання. Однак, на шлях виправлення він не став, тепер йому загрожує реальний термін.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині продають гектари комунальної землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити