image
 |  1235 30 Червня 2024 | 23:31

У громаді на Волині продають гектари комунальної землі

У селі Вербка Ковельського району продають дві земельні ділянки комунальної власності. Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд промислових підприємств.

Земельні торги на сайті prozorro.sale оголосила Дубівська сільська рада Ковельського району, - пишуть Волинські новини.

На аукціон виставили наступні лоти:

- земельна ділянка площею 1,0001 гектара, кадастровий номер – 0722182400:03:001:0166, що розташована на вулиці Ватутіна (Шкільна) в селі Вербка, категорія земель – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення, вид цільового призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,

початкова ціна – 930 593 гривні;

- земельна ділянка площею один гектар, кадастровий номер – 0722182400:03:001:0639, що розташована на вулиці Ватутіна (Шкільна) в селі Вербка, категорія земель – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення, вид цільового призначення – розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості,

початкова ціна – 912 200 гривень.

Як вказано, на згаданих земельних ділянках доступне електропостачання.

Нагадаємо, в Луцькому районі пропонували під довгострокову оренду земельну ділянку водного фонду площею 66,0999 гектара. Земля з водним об’єктом розташована на території Берестечківської міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити