image
 |  14 23 Вересня 2021 | 13:11

У Луцьку поліція помітила «непомітних пішоходів» (ВІДЕО)

Волинські патрульні нагадують пішоходам обов’язково носити із собою в кишені світлоповертальні елементи та одягайте їх у темну пору доби. Адже для водіїв ви можете бути непомітними на дорозі, особливо якщо одягнуті у темний одяг.

Про це пишуть патрульні у соцмережі facebook.

На відео — випадки, в яких пішоходи здійснювали перехід проїзної частини у невстановленому. Також ніхто з людей не користувався світловідбиваючими елементами.

На пішоходів-порушників патрульні склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП та провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 року визначено, що у темний час доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи мають використовувати світлоповертальні елементи або бути в одязі, який має такі елементи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій поїхав на червоний: поліція проїхала мимо (ВІДЕО)

Тож одягайте флікери, світлоповертальні жилети, стрічки та інші елементи та дотримуйтеся ПДР! Порядок починається з кожного з нас!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити