image
 |  0 16 Липня 2019 | 17:02

У Луцьку поліція розслідує отруєння людей у піцерії

З 11 по 14 липня в одному із закладів громадського харчування в обласному центрі отруїлися відвідувачі. До інфекційного відділенні обласної клінічної лікарні госпіталізували 10 волинян. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

На даний час з ознаками харчового отруєння госпіталізували в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні десятеро відвідувачів. Як повідомляють медики, загрози життю потерпілих немає.

Читайте також: У місті на Волині розтрощили славнозвісний кінотеатр (ВІДЕО)

Слідчі Луцького відділу поліції проводять досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу у розмірі 1,7 тис. грн., або арешту на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити