image
 |  7 10 Грудня 2019 | 21:33

У Луцьку полюватимуть за маршрутками, які їздитимуть без валідаторів з 11 грудня

З 11 грудня усі маршрутки, які їздитимуть без валідаторів по місту, є назаконними.

Про це під час оперативної наради повідомив перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

За інформацією управління транспорту та зв’язку, наразі 45 тролейбусів і 48 автобусів у Луцьку встановили валідатори. Крім того, сьогодні встановлять валідатори ще на 14 автобусах.

Перший заступник мера Луцька Григорій Недопад повідомив про те, що ведуться переговорити між "Сітікард" і банками щодо можливості поповнення карток через термінали банку. Також має запрацювати мобільний додаток, хоча він буде платний.

«Рішення, що з 11 грудня починається ера електронного квитка, ніхто не відміняв. У нас завтра на рейси можуть вийти автобуси без валідаторів. Цього не можна допустити. Вони не мають права надавати послуги лучанам з перевезення. Можливо, ми надамо певні пом'якшення тим, хто вже встановив валідатор, але він ще не працює. Розумію, що можуть виникнути певні ускладнення. Але вони тимчасові. Ера шантажу перевізників має завершитися. Це набридло лучанам. Ми сподіваємось, що перевізники схаменуться і почнуть працювати відкрито. Укртрансбезпека і патрульна поліція будуть задіяні до цього процесу».

Читайте також: Голови луцьких ОСББ ігнорують скарги лучан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити