image
 |  4 18 Квітня 2021 | 13:19

У Луцьку помеp бізнесмен, власник клубу «Майдан»

У Луцьку помер Ігор Хелемендик – бізнесмен, директор Народного клубу «Майдан».

Про це повідомляє ІА «Волинські Новини».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив луцький музикант Віталій Єганов.

«Сьогодні трагічна новина, помер хороший друг, Ігор Хелемендик. Вічна пам’ять, спочивай з миром друже», – йдеться у дописі.

Бізнесмену було 56 років. У 2020 році Ігор Хелемендик отримав відзнаку Ресторатор року. Він зумів створити у Луцьку культовий заклад, який полюбився людям та існує і досі.

«У закладі дотримуються правила «рок-н-рол – це стиль життя». Тут панує невимушена атмосфера свободи, вільних духом людей. «Майдан» складається з двох автономних частин – Перший Зал та Новий Зал.
Перший зал був створений та почав функціонувати 23 січня 1998 року, на місці, де на початку ХХ століття чех В. Земан тримав шинок.
Перший зал – це затишне місце відпочинку для любителів фольку. Тут можна спокійно передихнути під чарівні звуки скрипки, сопілки, акордеону та контрабасу.
Новий зал відкрив свої двері в грудні 2002 року. В Новому залі проходить безліч музичних та розважальних програм», – пишуть про заклад у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують свідків летальної ДТП за участі волинянина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити