image
 |  299 30 Вересня 2024 | 14:27

У Луцьку попрощались із трьома Захисниками (ФОТО)

У кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбулося відспівування трьох військовослужбовців, які загинули у війні із загарбницькою росією. Жителі Луцької громади попрощалися із воїнами Борисом Кулешем, Віталієм Сардачуком та Віталієм Чубелюком.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Кулеш Борис Григорович (10.05.1973 року народження) загинув 16 вересня в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

Сардачук Віталій Віталійович (27.01.1997 року народження) загинув 18 липня в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Чубелюк Віталій Олександрович (08.05.1999 року народження) загинув 15 вересня на курському напрямку російської федерації.

Після завершення богослужіння труни з тілами захисників пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду пам’яті загиблих Героїв присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали військовослужбовців у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція ВолиньUA висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих Героїв! 

Читайте також: Мова має значення: рф хоче, щоб Трамп у разі перемоги на виборах "скасував" закони України про мову та УПЦ МП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити