image
 |  11 14 Січня 2021 | 23:08

Показали стан затонулого порому у волинському селі (ФОТО)

У селі Боровичі Луцького району ще декілька років тому потонула у воді поромна переправа, місцева влада обіцяла вирішити екологічну проблему, але віз і нині там.

Ще рік тому через недбалість місцевої влади затонула поромна переправа через річку Стир, яка слугувала переправою для місцевих жителів. Через гори сміття, яка лишається на воді, люди щодня переходять із одного берега на інший.

В селі Боровичі діє ФАП який обслуговує жителів декількох сіл. Дана поромна переправа слугувала чи не єдиним шляхом сполучення між найближчими селами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через безвідповідальність місцевої влади центр села на Волині став сміттєзвалищем

Історія затоплення досі така мутна, як води річки Стир. Староста села Боровичі Тамара Мандзюк розводить руками. Спочатку влада обіцяла витягнути поромну переправу, що виявилось згодом нереальною справою. Але це не одні косяки посадовиці, до них можна і віднести стихійне сміттєзвалище в центрі села і зрізані багаторічні смереки, доля яких досі невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОВ «Баффало» відхрестилось від причетності до затоплення мосту у Боровичах

І досі місцева влада продовжує бездіяти. Очевидно будівництво нового мості через річку Стир в селі Боровичі досі лишається мрією для селян. І хоча жителі села ініціювали будівництво нового мосту, місцева влада таку ідею не підтримала!

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити