image
 |  463 22 Червня 2024 | 17:14

У Луцьку порушник оскаржував постанову муніципалів у суді (ФОТО)

Зупинка транспортного засобу на перехресті або ближче 10 метрів до його краю створює аварійно небезпечні ситуації. Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області від 20.06.2024 у справі №161/5598/24 відмовлено позивачу у задоволені позовної заяви щодо оскарження постанови інспектора з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

На фото зображений транспортний засіб, власника якого було притягнуто інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради до адміністративної відповідальності за порушення пункту 15.9 «ґ» правил дорожнього руху, згідно з частиною 3 статті 122 КУпАП, та накладено штраф у розмірі 680 грн.

Судом встановлено, що в діях позивача наявні подія і склад правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 122 КУпАП, оскільки нею на транспортному засобі марки «Pegout 306» було здійснено зупинку на перехресті вулиць Словацького – Богдана Хмельницького у м. Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині військовий одружився з коханою (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити