image
 |  0 15 Червня 2021 | 14:53

У Луцьку посеред ночі спіймали п'яну жінку за кермом (ВІДЕО)

У ніч на 12 червня, близько 2-ї години, на проспекті Соборності, що у Луцьку, патрульні помітили транспортний засіб Opel Astra, водійка якого рухалася в темну пору доби без ввімкненого ближнього світла фар, чим порушувала ПДР.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб, а під час спілкування та перевірки документів, виявили у водійки ознаки алкогольного сп’яніння.

Остання пройшла огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат огляду — 1,81 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтрата бюджетних коштів у Підгайцях: справа вже в суді

Громадянка пояснила інспекторам, що поверталася з АЗС додому, де зробила покупки, оскільки проживає неподалік. Її шлях дороги незначний, тому кермувальниця сіла за кермо.

Патрульні склали на неї адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП та відсторонили від керування транспортним засобом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити