image
 |  0 18 Червня 2021 | 12:05

У Луцьку повідомили про стан хлопчика, який потрапив з татом і братом у жахливу аварію

Стан здоров'я 9-річного хлопчика, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій на вулиці Ковельській у Луцькку, - стабільно важкий. З минулого тижня основні життєві показники не змінилися – дитина досі перебуває в комі у лікарні.

Про це Суспільному розповів заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних.

"Критична ситуація. На жаль", – зазначив медик.

Зі слів Ігоря Дородних, стан здоров'я хлопчика за період, доки він перебуває в медичному закладі, не покращувався, а "змінювався в гіршу сторону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька зникають мисочки з водою (ФОТО)

Іншу дитину, 5-річного хлопчика, спершу медики перевели в нейрохірургію, а минулого тижня виписали з лікарні, додав Ігор Дородних.

Нагадаємо, ДТП трапилася 6 червня на пішохідному переході на вулиці Ковельській. Батько переходив дорогу із дітьми, коли їх на швидкості збив 29-річний водій легковика. 8 червня суд йому обрав міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Прокуратура наполягала на триманні під вартою. Адвокат підозрюваного коментувати ситуацію Суспільному відмовився.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити