image
 |  11 4 Лютого 2023 | 19:14

У Луцьку пожалілися на водія, який запаркувався на тротуарі (ФОТО)

Інспектори з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують реагувати на звернення громадян, щодо порушення правил паркування у дворах будинків.

Про це пише пресслужба муніципалів.

Адже, на прибудинкових територіях часто виявляють порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зокрема, на пішохідних доріжках, клумбах, газонах тощо.

В ході реагування на звернення по вул. Чехова, 1 , що у місті Луцьку інспектором з паркування було виявлено порушення правил паркування на тротуарі та зеленій зоні. Власників транспортних засобі було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення п.15.10 «є» ПДР України, а саме: стоянка транспортного засобу на газоні (зеленій зоні) за що передбачена адміністративна відповідальність згідно ч.1 ст.122 КУпАП, у вигляді штрафу в розмірі 340 грн, та за порушення п.15.10 «в» ПДР України, паркування на тротуарах, де для руху пішоходів залишається менше ніж 2 м, штраф за таке правопорушення 680 грн, згідно ч.3 ст.122 КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити