image
 |  11 4 Лютого 2022 | 20:26

У Луцьку продовжили дистанційне навчання для школярів

У зв’язку зі значною кількістю хворих школярів, дистанційне навчання в школах Луцької громади для учнів 5-11 класів продовжили на тиждень.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар.

З його слів, відповідно до актуальної інформації, наразі спостерігається ріст захворюваності учнів на коронавірусну інфекцію. Тож заклади вирішили продовжити дистанційне навчання.

«Сьогодні проведена нарада з керівниками усіх шкіл і всі вони повідомили, що ситуація із захворюваністю напружена, і щодо ГРВІ, і щодо коронавірусу, і щодо грипу. І якщо з ГРВІ ситуація дещо стабілізувалась, то є ріст хворих на COVID-19. Тому на педагогічних радах було ухвалене рішення з понеділка і до наступного понеділка, 14 лютого, на тиждень буде продовжений режим роботи в форматі дистанційного навчання», - зазначив він.

Читати ще: Головний освітянин Луцької громади пояснив, чому на дистанційне навчання пішли лише учні 5-11 класів

Зі слів Віталія Бондара, станом на понеділок-вівторок у громаді був також високий відсоток педагогів, які перебували на лікарняному. Наразі ж кількість непрацездатних освітян складає 8%. Причому, листки непрацездатності видані їм з різних причин, а не лише через COVID-19: є хворі на грип та ГРВІ, є й педагоги з переломами.

Що ж до хворих учнів, то, зауважує він, у кожній школі різні цифри. Нагадаємо, з 26 січня у школах Луцької громади учні 5-11 класів були переведені на дистанційну форму навчання.

Автор: Юлія МАЛЄЄВА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Луцької автостанції проганятимуть жебраків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити