image
 |  20 6 Липня 2023 | 19:21

У Луцьку розглядають альтернативну ділянку під індустріальний парк

У Луцьку розглядається альтернативна ділянка під розміщення індустріального парку. Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз.

Раніше прозвучала інформація, що індустріальний парк на території Луцької міської громади може розміститись у селі Княгининок. Але зараз цю ідею поставили на паузу.

"Ми вивчали дане питання. Поки що вирішили поставити його на паузу. Економічна активність зараз не надто висока. Крім того, земельна ділянка у Княгининку прилягає до житлової забудови. Будувати промислові об'єкти поруч з будинками не надто хороша ідея.

У нас є альтернатива - ділянка в районі м'ясокомбінату по вулиці Лідавська. Там велика промислова зона. І розміщення цікавіше для інвесторів. Проте слід сказати, що підприємства, які переїхали до нас, зуміли розміститися на вже наявних площах", - сказав Веніамін Туз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк отримає 3,7 млн євро на добудову школи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити